第一章 单元测试

1、单选题:
The manager promised that I could ( ) some of my chocolate for the shoes I wanted.
选项:
A:trade
B:bill
C:change
D:substitute
答案: 【trade

2、单选题:
It ’s a very popular play, so it will be wise to ( ) seats well in advance.
选项:
A:buy
B:book
C:provide
D:take
答案: 【book

3、单选题:
( ) , over 1600 houses, schools and hospitals were transferred to other places in 1953.
选项:
A:In total
B:Rather
C:Totally
D:On the whole
答案: 【In total

4、单选题:
( ) he’d come to the door, he thought he might as well go in with the others to have a look.
选项:
A:Although
B:Now that
C:However
D:If
答案: 【Now that

5、单选题:
Peter prided himself on never getting ( ) involved in his life.
选项:
A:emotionally
B:psychologically
C:intelligently
D:physically
答案: 【emotionally

6、单选题:
Don’t resort to cheap copies; ( ) for the real thing.
选项:
A:make of
B:make up
C:save
D:save up
答案: 【save up

7、单选题:
William always gives the best advice on how to solve problems. However, ( ) , his opinion doesn’t count. I do find it funny!
选项:
A:for once
B:for a time
C:once again
D:during this time
答案: 【for once

8、单选题:
This plan couldn’t help, ( ) again, it probably couldn’t hurt.
选项:
A:rather
B:however
C:but then
D:on the other side
答案: 【but then

9、单选题:
They complained that they had not been consulted properly by the council ( ) the work.
选项:
A:prior to
B:due to
C:regardless of
D:until
答案: 【prior to

10、单选题:
The town is ( ) prosperous, bustling and busy — let’s keep it that way.
选项:
A:enduring
B:presently
C:today
D:lasting
答案: 【presently

第二章 单元测试

1、单选题:
I have found that the community has ( ) great changes since I was here last.
选项:
A:undergone
B:submitted
C:sustained
D:experimented
答案: 【undergone

2、单选题:
In running this business, I need to ( ) ask myself whether what I’m doing is aligned with my goals.
选项:
A:constantly
B:invariably
C:endlessly
D:usually
答案: 【constantly

3、单选题:
He was the sort of good listener who seemed to find everybody else more interesting and( )  than himself.
选项:
A:impressive
B:unimaginable
C:unlikely
D:impossible
答案: 【impressive

4、单选题:
It is much better to concentrate on a few subjects which interest you than try to ( ) your mind with knowledge.
选项:
A:fulfill
B:full
C:fill
D:meet
答案: 【fill

5、单选题:
Rather than being hoodwinked, I would ( ) anything.
选项:
A:endure
B:diverge
C:indulge
D:instruct
答案: 【endure

6、单选题:
A fortunate encounter brought the two friends together after a long ( ) .
选项:
A:difference
B:discrimination
C:separation
D:distinction
答案: 【separation

7、单选题:
Most of us thought that you ( ) to those questions in an interesting and unusual way.
选项:
A:worked
B:reacted
C:impacted
D:acted
答案: 【reacted

8、单选题:
I have often seen him ( ) upon the moon and stars for hours. Why do you think he is doing that?
选项:
A:stare
B:look
C:gaze
D:glance
答案: 【gaze

9、单选题:
We ( ) a parent to care for us, to forgive us our errors, and to save us from our childish mistakes.
选项:
A:look after
B:long for
C:search for
D:for long
答案: 【long for

10、单选题:
His occasional courtesies did not ( ) his general rudeness.
选项:
A:change into
B:compensate for
C:pay back
D:keep up
答案: 【compensate for

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注